Prantsuse

Singi-sibulapirukas kartuli-muretainast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Alsace´i singi-sibulapirukas, põhjaks kartuli-muretainas. 

Sega ühtlane tainas ja pane 1-2 tunniks külmkappi seisma. Pane külmast võetud tainas küpsetuspaberile ja rulli ahjuplaadile parajaks. Lõika sibulad ja sink õhukesteks viiludeks ja kata tainas nendega. Pane pirukas 15 minutiks 225 kraadisesse ahju küpsema. Sega piimast ja toorjuustust kaste, lisa maitse järgi näputäis rosmariini, salveid või mõned küüslauguküüned. Määri kaste pirukatäidisele ja küpseta veel 15 minutit, kuni pirukas on küps. Serveeri kuumalt õlle või veini juurde. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa