Ungari

Kalkunihautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Doonau köök.
Ungari roog. Veinis hautatud kalklunifilee rosmariini, tomati, mandli ja tšillipipraga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Loputa liha üle, kuivata majapidamispaberiga ja lõika suurteks tükkideks. Kooritud sibulad tükelda pisikesteks kuubikuteks. Küüslauguküüned lõika pooleks. Pestud tšillipipral eemalda seemned ja valged kiled ning lõika kaun suuremateks tükkideks. Üleloputatud rosmariinioksad raputa kuivaks ja pane üks neist kõrvale, teisel rebi lehekesed varre küljest. Aja õli ahjupotis kuumaks ning pruunista fileetükke korralikult. Maitsesta soola, pipra ja rosmariinilehekestega. Pane juurde sibulakuubikud, küüslauk ja tšillipipar ning prae kergelt läbi. Nüüd lisa tomatid koos konservivedelikuga, oliivid ja mandel. Kata pott kaanega ning jäta aeg-ajalt veini lisades 1-1,5 tunniks hauduma. Kaunista kalkunihautis varem kõrvale pandud rosmariiniga ja serveeri. Lisandiks sobib sõmer riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa