Leivakatted

Talvine pähklikreem datlitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kreem, mis leevendab magusaisu tükiks ajaks. Kogus 3 dl.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Kuumuta vein või mahl koos vürtsidega keemiseni ning jäta järelkuumusele 15 minutiks maitsestuma. Seejärel eemalda vürtsid ja lisa datlid, hoia neid segus 10–15 minutit.

2. Purusta köögikombainis ühtlaseks, vajadusel lisa kuuma vett, et saaksid kreemja konsistentsiga koosluse.
Kui soovid toekamat tulemust, lisa purustamise ajal võid. Purustamise lõpupoole lisa tahini ja pähklidpuuviljad ning sega, kuni viimased on purunenud.

3. Lisa maitse järgi ingverimahla ja magususe tasakaaluks ka sidrunimahla. Hoia õhukindlalt ning tarbi kahe nädala jooksul.

NÕUANNE
Võid asenda ingveri- ja sidrunimahla hapuka ebaküdooniasukaadi või -moosiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa