Veiseliha

Hautatud praad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite.
Karjala roog. Hautatud veiseliharull.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Hautamisnõus kuumutatakse rasva, nii et see pisut suitseb. Sellesse pannakse lihatükk, mis nööriga on seotud piklikuks, ühtlase paksusega rulliks. Pruunistatakse ümberringi, siis lisatakse vesi, sool, õhukesteks ketasteks lõigatud sibul ja porgand ning vürtsid. Hautatakse kaanega kaetult, kuni liha on pehme (1,5-2 tundi). Liha küpsust proovitakse puuvardaga. Hautada tuleb nõrgal tulel, lihatükki pööratakse aeg-ajalt. Valmis praad tõstetakse välja, lastakse 10 minutit seista, siis lõigatakse õhukesteks viiludeks ja asetatakse vaagnale. Leemest valmistatkse jahu ja koort lisades kaste. Vaagnale liha ümber asetatakse keedetud kartulid ja hautatud köögiviljad gruppidena. Kaste serveeritakse eraldi kannus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa