Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grillimine

Kanaampsud sidrunipestoga

Grillimine

Kanaampsud sidrunipestoga

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Krõbedad kanaampsud on hea näks, mida pakkuda sõpradele või panna sünnipäevalauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Kanakintsuliha
Oliiviõli praadimiseks
Sool
Must pipar
PESTO
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
1.5 dl Oliiviõli
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Basiilik
30 g Kõva juust
30 g Piiniaseemned
Petersell
Sool
Must pipar
1. Kõigepealt valmista pesto. Selleks riivi sidrunilt koor ja pigista kaussi mahl. Lisa oliiviõli ja purustatud küüslauk. Pane kaussi ka teised pesto koostisained ja purusta kõik saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Tükelda kanakintsuliha ja maitsesta soola-pipraga. Lükka kanatükid grillitikkude otsa ja pruunista neid kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt 1,5 minutit. Serveeri koos pestoga!

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga