Valmistusviis  » Jahutamine

Kuumsuitsulõhe röstitud ciabattal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: UpUp Lounge Autor: Aleksei Popov
Kuumsuitsulõhe röstitud ciabattal keefiri-kurgitarretisega. Suupiste "Parim Toiduaine" võitjatoodetest, autoriks UpUp Lounge peakokk.
Kogus: 4 portsjonit
Koori kurk, lõika pooleks, eemalda seemned ja lõika kuubikuteks. Sega želatiin 2 spl külma veega. Lase seista 20min, seejärel keeda väikesel tulel, kuni želatiin on sulanud. Sega kohe keefiriga. Sega kurgikuubikud keefiriga ning maitsesta purustatud küüslaugu, soola ja pipraga ning vala vähemalt 1cm kõrgusesse vormi. Hoia külmikus, kuni segu on tarretunud (u 1 tund).
Lõika kuklid pooleks, rösti ja määri oliiviõliga. Lõika tarretis viiludeks ning aseta kuklile koos kuumsuitsulõhega. Kaunista maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa