Valmistusviis  » Jahutamine

Caffe Latte kohupiimakook

Keskmine hinne: 2.57 Allikas: Kohupiimakoogid Autor: Tiina Lebane
Karamellise vahvlipõhja ja kreemja kondenspiima-kohupiimapastaga kohvimaitseline kook on lihtsalt täiuslik! Parima tulemuse saad, kui valmistad täidise jaoks tavalisest 3 korda kangema kohvi. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 10 minutit ahjus + 3‒4 tundi külmas

1. Purusta vahvlid ja sega sulavõiga läbi. Suru vahvlisegu 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi küpsetuspaberiga kaetud põhjale ja küpseta eelsoojendatud 180-kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta jahtuma.

2. Pane želatiinilehed külma vee sisse paisuma (kuni 10 minutiks). Valmista kange kohv. Klopi kohupiimapasta ja kondenspiim hästi läbi.

3. Vahusta koor pehmeks vahuks.

4. Sulata paisunud želatiinilehed kuumas kohvis ja vala segu peenikese nirena kohupiimasegusse. Lõpuks lisa rahulikult segades vahustatud koor. Vala segu jahtunud vahvlipõhjale.

5. Hoia kooki 3‒4 tundi või järgmise päevani külmkapis. Enne serveerimist sõelu peale kakaopulber ja kaunista granaatõunaseemnete ja kohviubadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 30.apr 2014 12:58
Aitäh märkamast. Nüüd on olemas nii želatiini kui kohupiimapasta kogus.
Evelyn 29.apr 2014 16:25
želatiini kogus on ka puudu:(
Gerli 29.apr 2014 15:45
Koostises on kohupiimapasta kogus puudu...
1