Valmistusviis  » Jahutamine

Marmorkook

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Ilusat emadepäeva!
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sulata või ja šokolaad. Purusta küpsised. Sega ja suru lahtikäiva vormi põhja. Mina panen alati ka küpsetuspaberi alla. Nii on kooki hiljem hõlpsam serveerimisalusele libistada.

2. Sega toasoe toorjuust suhkruga, lisa hapukoor ja vanillsuhkruga vahustatud vahukoor. Samal ajal sulata šokolaadid eraldi veevannis.

3. Lase želatiinilehtedel 5 minutit külmas vees paisuda, pigista vesi välja ja lahusta paaris supilusikatäies kuumas vees. Keema ei tohi lasta. Kalla želatiin juustusegusse ja sega hoolikalt. Nüüd jaota segu kiirelt kahte kaussi. Ühte lisa tume, teise valge šokolaad. Nirista põhjale ja tee terava noaga paar tretti, et moodustuks marmorjas muster. Paar tundi tahaks see kook kindlalt külmas seista, isegi üle öö.

4. Kõrvale maitsevad imeliselt värsked maasikad, vaarikad, kirsid või mustikad.

HEA TEADA!
Serveerimiseks sobivad nii külmutatud kui värsked marjad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa