Valmistusviis  » Jahutamine

Õuna-kohupiimatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Tarretatud õuna-kohupiimatort.
Kata lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja kinnita serv. Määri serv neutraalse toiduõliga. Aseta tordipõhi vormi ja immuta õunamahlaga. Pane zhelatiin mõlema mahlaga paisuma ja sulata seejärel kuumas veevannis. Suru kodujuust läbi sõela ja mikserda juurde veidi õunamahla, nii et segu muutub kreemjaks. Riivi õunad peene riivi abil kodujuustu peale ja sega tumenemise ärahoidmiseks kohe. Lisa suhkur, vanillsuhkur ja kaneel ning mikserda ühtlaseks. Mikserda koor pehmete tippudega vahuks. Kalla kuum zhelatiinilahus peene nirena täidisesse ja mikserda läbi. Kalla kohe peale ka vahukoor ja tõsta suure lusikaga kiiresti segamini. Kalla täidis vormi, kata kinni ja lase vähemalt 5 tundi tarduda. Kaunista tort vahukooretupsudega ja sõelu neile veidi kaneeli. Aseta tupsude vahele õhukesi õunasektoreid, mida on tumenemise vältimiseks ja pehmendamiseks hoitud minut aega sidrunimahlalisandiga keevas vees.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa