Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jahutamine

Amarettokook

Jahutamine

Amarettokook

Toidutare erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Juustukook.
Retsept
PŌHI:
200 g Digestive’i küpsiseid
70 g sulatatud võid
TÄIDIS:
3 tl ˛elatiini
2 muna
2 ½ dl tuhksuhkrut
½ sl vaniljesuhkrut
¾ dl mandlilikööri (nt Amaretto’t)
1 sl sidrunimahla
200 g toorjuustu (nt Philadelphia)
150 g hapukoort
2 dl purustatud mandleid
2 dl vahukoort
KAUNISTUSEKS: kakaopulbrit
Vooderda lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Peenesta küpsised ja sega sulavõiga. Suru segu vormi põhja. Vahusta munad, tuhksuhkur ja vanillsuhkur kõvaks vahuks. Sega hulka külmas vees lahustatud ning kuumaveevannil sulatatud zelatiin. Lisa liköör, sidrunimahl, toorjuust, hapukoor ning purustatud mandlid.
Kõige lõpuks sega hulka vahustatud koor. Vala täidis vormi ja jäta ööpäevaks külmkappi. Vahetult enne serveerimist võta kook vormist välja ning raputa sellele läbi sõela kakaopulbrit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga