Valmistusviis  » Jahutamine

Juustu-mokatort

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: 100 rooga
Veidi mõrkjas kohvimaitseline tort on meelepärane paljudele juustukoogisõpradele. Maius valmib lihtsalt, ilma ahju kasutamata.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 1 tund + soovitavalt 2 tundi külmas

Kogus: 8 portsjonit
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja, pane katte valmistamise ajaks külma. Sega toorjuust, tuhk- ja vanillsuhkur ning väheses vees lahustatud kohvipulber.
Paisuta ja sulata želatiin. Lisa veidi jahtunud želatiinisegu juustukattele, viimast samal ajal segades. Vahusta koor ja sega kiirelt hulka ka see. Laota kate küpsisepõhjale ning lase järgmise päevani külmas seista.
Kaunista kohviubadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elis 13.aug 2013 16:32
Minul zelatiini sulatamine ei õnnestunud eriti, kuid kook tuli siiski super hea!
liizukiizu 09.nov 2011 18:54
väga väga hea :Y:Y:Y:Y
fänn 05.mai 2011 16:24
Selle koogiga on nii, et kui ma lähen külla ilma selleta, on inimesed alati pettunud.:D Mõnikord on lausa tunne, et kutsutaksegi ainult selle koogi pärast ja seda kõkides kohtades, kuhu sellega läinud olen. Absoluutne lemmik kõigil. Aga tavalise kohviga saab nii, et keedad hästi kange kohvi ja sulatad zelatiini selle sees, siis paned jahtuma ja valad zelatiini koos sellega katte sisse, Olen pannud ka kodujuustu veel sisse, jätab head tükid. 5
liisu 04.jaan 2011 17:08
kuidas saaks seda naturaalse kohviga valmistada?
astica 27.apr 2010 18:41
Väga hea kook ja lihtne teha.Maitses kõigile.
siretsiku 08.veeb 2010 17:51
Tegin ja kõik kiitsid, parajalt magus.
Maarja 29.jaan 2010 11:47
Olen teinud korduvalt ja alati saan külalistelt kiita, et väga maitsev tort on.
ziiz 20.dets 2009 00:41
Kui selle tordi lauale tõin ja külalised esimese ampsu võtsid, siis oli kohe esimene küsimus, et kust nii hea tordi tellisid :D Minu lemmiktort.
Marietta 10.okt 2009 15:59
Tõeliselt hea tort. Üks minu lemmikutest.
Sansa 19.dets 2008 13:24
Tundub hea kook, aga kuidas see ?elatiini sulatamine ja paisutamine täpselt käib? Ma tõesti ei tea, pole kunagi ?elantiiniga ennem midagi teinud.
NurrMarta 21.juuni 2008 20:41
Muud koostisosad peaks olema toatemperatuuril enne kui neile želatiini hulka segada, siis see ei tardu nii kiiresti. Külmale vahule lisades läheb jah kähku tükki :)
annnukas 21.juuni 2008 18:46
Mina tegin seda kooki kuid midagi läks valesti...kui ma zeletiini lisasin ja siis vahukoore,tardus zelatiin kohe kui jõudsin kiiresti ära segada ja siis jäid zelatiini klimbid sisse ja kook ära ei tardunud,kuid maitsest oli supper Äkki keegi oskab öelda mis ma valesti tegin tahaks seda kooki uuesti proovida.
trutsu 09.märts 2008 16:56
Valmistamisega läheb küll aega, kuid tulemus on väga hea.
1