Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jahutamine

Kookoskook

Väga magus kook.
Retsept
250 g tuhksuhkrut
150 g kookoshelbeid
200 g kondenspiima
veidi punast mahla
Pane kookoshelbed kaussi, sõelu sinna tuhksuhkur ja lisa kondenspiim. Sõtku alguses puulusikaga, seejärel käsitsi kuni segu on üsna tihe. Jaga tainas kahte ossa, lisa ühele osale paar tilka punast mahla ja sõtku edasi, kuni tainas on ühtlaselt värvunud. Vormi mõlemad taignaosad ühesugusteks kangideks. Pintselda ühte kangi pealt külma veega ja aseta teine kang selle peale. Vajuta kangid tugevasti kokku ja aseta serveerimisalusele. Hoia paar tundi külmas.
 

KOMMENTAARID

jaana 15.apr 2008 19:14
tuhksuhkur jätke rahulikult panemata, kodentspiim on ise juba piisavalt magus. muidugi juhul kui kasutate maitsestamata kodentspiima, siis lisage ka suhkur
lispä 29.mai 2005 17:19
retsept on karupoeg puhhi kokaraamatust? haha. :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega