Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jahutamine

Juustukook

Lihtsalt valmiv juustukook, mida külalised jumaldavad!
Retsept
Põhi
200 g Digestive küpsiseid
70 g võid
/2 tl lahustuva kohvi pulbrit (Nescafe)
Peale:
200 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200g kohupiima pastat
250 g hapukoort (Alma)
2 muna
1 1/2 dl tuhksuhkurt
1 tl vanillisuhkrut (Santa Maria)
3 tl lahustuva kohvi pulbrit (Nescafe)
3 tl zelantiinipulbrit+ 3 spl vett

Purusta küpsised köögikombainis peeneks jahuks. Sulata või ja sega juurde lahustuva kohvi pulber. Lisa küpsisepuru ja sega ühtlaseks massiks. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva tordivormi põhja.
Sega omavahel zelantiinipulber ja vesi. Lase paisuda 5 minutit ja sulata kuumaveevannis. Lisa lahustuva kohvi pulber ja sega kuni lahustumiseni. Jahuta. Sega toorjuust, kohupiimapasta, hapukoor, munad, tuhksuhkur ja vanillsuhkur. Lisa zelantiinisegu ja sega ühtlaseks massiks.Vala segu põhjale ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.

Hea teada!
Serveerimiseks kolm võimalust:
1. Kaunista shokolaadist kohviubadega.
2. Kata kook ananassiviiludega, puista peale riivitud shokolaad ja lahustuv kohv
3. Kaunista kook oma fantaasia järgi.
 

Märksõnad

eva-liisajuustukook

KOMMENTAARID

Heleene 18.aug 2008 12:02
Kas on mõeldud 2 või 1/2 tl kohvipulbrit põhja sisse??
Linda 09.veeb 2007 12:25
Ma arvan, et see muna võiks olla vahustatud kujul, kuid toores jääb vist küll jah.
griffin 07.veeb 2007 00:23
Selline küsimus, et kas katte sisse jääbki toores muna? Nii valge kui ka kollane? Kas tuleb see ennem ka vahustada?
hipster 05.nov 2006 15:10
Kenasti tuli nagu välja.. aga minu arust sai liiga hapukoore-
maitseline. Ei meeldinud väga.
Sisa17 12.juuli 2006 18:34
Väga maitsev!
watever 15.juuni 2006 12:02
kuumem vesi želatiini sulatamiseks.
laurabridget 15.mai 2006 13:03
minul ikka jäi zealtiin tükki:( kuidas seda vältida?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool