Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmutamine

Külm kook Philadelphia Milka toorjuustuga

Külmutamine

Külm kook Philadelphia Milka toorjuustuga

Kristel Vokk Estover OÜ
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Kook, mida on hea varem valmis teha ja õigel ajal efektselt serveerida.

20-40 min

+ 6 tundi sügavkülmas

Retsept
PÕHI
240 g Digestive'i küpsised
80 g Või
80 g Tume šokolaad
TÄIDIS
2 dl Rõõsk koor 35%
2 tl Vanillsuhkur
Parapähkel või
100 g Sarapuupähkel
700 g Philadelphia Milka toorjuust
1. Purusta küpsised. Sulata või ja šokolaad ning sega küpsisepuruga. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning suru küpsisepuru vormi põhja ka äärtele.
2. Vahusta toasoe toorjuust kreemjaks. Vahusta teises nõus vahukoor kergelt vahtu, lisa edasi vahustades vanillsuhkur. Sega 1/4 vahukoorest toorjuustuga ning sega hästi läbi. Lisa ülejäänud vahukoor ning sega spaatliga ettevaatlikult ühtlaseks. Sega hulka jämedalt hakitud pähklid ning vala täidis koogi põhjale. Kata kook kilega ning tõsta 4-6 tunniks sügavkülma. Enne serveerimist lase koogis 15 minutit toatemperatuuril seista, eemalda ettevaatlikult koogivorm ning söö külmalt.

KOMMENTAARID

Rebeca 17.veeb 2014 07:08
Pecefrt shot! Thanks for your post!
Sigrid 10.nov 2013 18:42
Päris maitsev oli. Eriti meeldis mulle põhi :))
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga