Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmutamine

Roosa toorjuustukook

Külmutamine

Roosa toorjuustukook

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne, maitsev ja dekoratiivne.

üle 60 min

u 30 minutit + üleöö sügavkülmas.

Retsept
PÕHI
8 tk Digestive'i küpsised
125 g Või
TÄIDIS
3 dl Rõõsk koor 35%
300 g Toorjuust (toasoe)
1.5 dl Vaarikad
5 sl Tuhksuhkur
KAUNISTAMISEKS
1.5 dl Rõõks koor 35%
10 tk Vaarikad
10 tk Põldmarjad
Sidrunimeliss
PÕHI: Purusta küpsised ja sega võiga. Pane segu u 24 cm läbimõõduga plastfooliumiga vooderdatud vormi.
Ja tõsta vorm täidise valmistamise ajaks sügavkülma.
TÄIDIS: Vahusta koor ja sega juustuga. Mikserda vaarikad tuhksuhkruga ning vala marjasegu ettevaatlikult vahukoore-juustusegusse. Võta vorm sügavkülmast ning täida täidisega. Pane tort tagasi sügavkülma ja lase seista seal üleöö.
KAUNISTUS: Kaunista tort vahukoore, marjade ning sidrunmelissiga.

KOMMENTAARID

soolapähkel 09.dets 2007 19:54
Mina panin eestimaist TERE maitsestamatta toorjuustu ja tulemus oli väga hea.Rahaliselt ka väheke odavam.Soovitan proovida.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes