Valmistusviis  » Külmutamine

Külmutatud valge šokolaadi tort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Külmutatud valge šokolaadi tort.
Vahusta toasoojad munakollased suures kausis suhkruga tihedaks vahuks. Sulata šokolaad kuuma vette asetatud kausis. Hõõru toasoe toorjuust kausis lusikaga pehmeks, klopi juurde sulanud šokolaad ning sega kokku munakollasevahuga. Vahusta ühes kausis rõõsk koor, teises kausis munavalged. Vala kordamööda teiste ainete peale ja tõsta segu suure lusikaga ühtlaseks. Kalla vaht lahtikäivasse vormi, kata kilega ning pane järgmise päevani sügavkülma. Serveerimisel kasta vorm 5 sekundiks kuuma vette, eemalda kohe lahtikäiv serv. Tõsta kook vaagnale ja lase 15 minutit soojeneda. Vahepeal valmista kaste. Selleks sega kakao suhkruga läbi, lisa vähehaaval vesi. Aja väiksel tulel keema ning keeda 2 minutit. Klopi juurde võitükikesed ja keeda veel 2 minutit. Serveeri kohe või hoia kuumaveevannis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 09.okt 2011 22:53
aga kuidas maitseb? :)
Hindaja 12.märts 2011 12:35
@algaja kokk: Kastad tordiVORMI 5 sek vette- ega sa ju torti vee sisse ei uputa, tort on ikka tordivormi sees ja kastad tordiVORMI küljed vette, mitte torti ennast! Selle meetodiga saad tordi vormi seest kerge vaevaga kätte.
algaja kokk 12.märts 2011 11:03
kas ma ss pean tordi kastma vette ? :O
jussep 12.apr 2010 16:31
Ikka sügavkülma tuleb panna ju-Külmutatud valge ?okolaadi tort. -Serveerimisel kasta vorm 5 sekundiks kuuma vette, eemalda kohe lahtikäiv serv. Tõsta kook vaagnale ja lase 15 minutit soojeneda. Lugege tähelepanelikumalt.
s1llu 12.apr 2010 15:03
Mul ei püsinud kook koos. :( Keegi oskab öelda, mida valesti tegin?
NAAJ 05.märts 2010 09:36
On öeldud, et külmkapis. See ikka tähendab, et külmkapis, mitte sügavkülmas.
helen15 05.märts 2010 06:43
kas külmikus või jääkambris peab seda hoidma?
1