Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetamine

Mee-seesamikana

Küpsetamine

Mee-seesamikana

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toit, millest ei jää kunagi kübetki alles.
Retsept
portsjonile
1.5 kg Kanatiivad
Röstitud seesamiseemned
Rosmariinioks
MARINAAD
1 spl Riivitud ingver
2 tk Purustatud küüslauguküüs
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Värskelt jahvatatud must pipar
2 spl Oliiviõli
2 spl Mesi
Röstitud seesamiseemned
Rosmariinioks
1.5 dl Sojakaste, gluteenivaba
1. Sega omavahel marinaadiained. Masseeri kanatiivad kokku maitseainetega ja jäta kaheks tunniks seisma. Võta tiivad marinaadist ning maitsesta soola ja pipraga.

2. Sulata pannil või, lisa oliiviõli ja mesi. Prae tiibu mõlemalt poolt 5 minutit, et nad muutuksid kuldpruuniks. Küpseta neid veel, kuni glasuur väheneb ja tiivad on kena läikega katte saanud. Kaunista seesamiseemnetega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga