Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Hispaaniapärane kakao

Keetmine

Hispaaniapärane kakao

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsev kuum jook sobib hästi järelroaks väikeste snäkkide kõrvale.
Retsept
portsjonile
125 g Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaod)
5 dl Piim
1.5 tl Maisitärklis
Suhkrut maitse järgi
Mõõda kastrulisse šokolaad ja pool piimast. Soojenda, kuni šokolaad on sulanud. Sega kausis maisitärklis ülejäänud piimaga.Vala šokolaadipiima hulka. Sega, vala klaasidesse ja naudi koheselt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes