Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Kuum šokolaad alkoholiga

Keetmine

Kuum šokolaad alkoholiga

Nigella Lawson Nigella retseptid
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate "Nigella retseptid: šokolaadiparadiis" retsept

kuni 20 min

Ettevalmistusaeg: 5 minValmistamisaeg: 5 min

Retsept
portsjonile
5 dl Piim
100 g Tume šokolaad
1 tk Kaneelikoor
2 tl Mesi
1 tl pruun suhkur
1 tl vanilliekstrakt
2 sl Tume rumm
Kalla piim kastrulisse, murra šokolaad tükkideks ja lisa piimale koos kaneelipulga, mee ja suhkruga ning kuumuta õrnalt, kuni šokolaad on sulanud.
Lisa vanilje ja sega väikse vispliga, jätka segamist ja lisa samal ajal lusikatäis rummi ning maitse, kas on vaja veel lisada. Kui tahad magusamat jooki, pane ka suhkrut juurde. Võta kaneelipulk välja ja kalla kuum šokolaad suurtesse kohvitassidesse.
Saade "Nigella retseptid" (Nigella Feasts) on eetris pühapäeviti Kanal 11-s.

KOMMENTAARID

Hundukas 20.nov 2010 18:30
Ei oska öelda,aga proovin täna õhtul. Loomulikult ilma alkoholita:)
grete 02.juuli 2010 13:20
proovisin uuesti ja laavin täiega
Hindaja 15.nov 2009 15:11
Väääääääääga hea.:)
grete 16.juuni 2009 10:18
väga hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes