Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Soe puuviljane sangria

Keetmine

Soe puuviljane sangria

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lihtsast sangriast saab hõlpsalt valmistada ka nii kisselli kui ka tarretist, vastavalt peaksid lisama kas maisitärklist või želatiini.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
150 g Viinamarjad
50 g Fariinsuhkur
2 dl Punane vein
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl koos viljalihaga)
1.  Pigista väikesesse potti ühe apelsini mahl koos viljalihaga, lisa fariinsuhkur ja vein. Lase segu keema ja keeda 4–5 minutit.
2.  Vahetult enne valmimist lisa poolitatud viinamarjad.


HEA TEADA!
Suhkrut võid lisada nii rohkem kui ka vähem olenevalt veini maitsest ja sellest, kui magusad või hapud on puuviljad.

KOMMENTAARID

ImReachBEACH 02.juuni 2009 20:24
omfg uber puper retsept
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga