Valmistusviis  » Keetmine

Rabarberimahl ingveriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ingveriga rabarberimahla sobib pakkuda soojal suvepäeval aiapeol või piknikul. Valmista mahla korraga suurem kogus ning säilita külmkapis.
Kogus: 1 portsjon
Mõõda rabarberid, ingver, vesi ja siirup kastrulisse, keeda tasasel tulel pool tundi. Sõelu mahl välja, lase jahtuda ja vala puhastesse klaaspudelitesse. Selline mahl säilib külmkapis paar nädalat.
NB! Lahjenda mahla enne tarvitamist vee või mõne muu joogiga. Lastele pakkumiseks sega see pooleks sidrunilimonaadiga, täiskasvanute puhul õunasiidri või vahuveiniga.
Kogustest valmib 2,5 liitrit mahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vmustankin 23.juuli 2009 14:36
võib julgelt teha mahlaaurutis ja suhkruga siirupi asemel ja säilib ületalve.
1