Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Hirsipuder kodujuustuga

Keetmine

Hirsipuder kodujuustuga

Pille Enden Pudrud hommiku-, lõuna-, ja õhtusöögiks
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kreemise ja maheda pudru võid valmistada ka magusana, maitsestades selle 3-4 sl suhkruga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
3 dl Hirss
11 dl Vesi
50 g Või
200 g Kodujuust
Sool
Loputa hirss kuuma veega ja nõruta. Pane potti, lisa tuline vesi ning lase keema tõusta. Maitsesta soolaga. Alanda pliidi kuumust ja hauta umbes 30 minutit ehk kuni hirss on pehme. Sega hulka või. Tõsta pott pliidilt ning lase pudrul kaane all haududa veel 10 minutit. Lõpuks sega juurde kodujuust.

KOMMENTAARID

sutsik 17.dets 2012 14:07
Päris mõnus vaheldus, keetsin küll vee ja piimaga pudru ja segasin siis kodujuustu juurde.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat