Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Suhkrustatud sukaad

Keetmine

Suhkrustatud sukaad

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kasutatakse tortide ja kookide kaunistamiseks või lisatakse täidistesse või tainastesse.
Retsept
1 kg Tsitrusviljade koored
0.75 kuni 1 kg Suhkur

Valmistusviis
Sukaadiks kasutatakse ainult ilusaid pakse tsitrusviljade koori.
Leota koori 2-3 päeva külmas vees, vaheta vett 1-2 korda.
Pane koored veega keema nii, et vesi vaevalt koori katab. keeda 30-40 minutit ,lisa suhkur ja keeda edasi nõrgas kuumuses, kuni koored muutuvad klaasjaks ja läikivaks ning siirup venivaks.
Valmis sukaad tõsta kohe soojadesse purkidesse, vala siirup peale ja sule purgid õhukindlalt.


Hea teada
Niiviisi säilib sukaad kaua. Kui sa soovid sukaadi suhkrustada, siis nõruta sukaad siirupist ja veereta kristall- või tuhksuhkrus ning kuivata pärgamentpaberil.
 

KOMMENTAARID

Hindaja 12.sept 2012 16:09
Väga mõnus kringli sisse panna.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke