Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Riisihelbepuder astelpajuga

Keetmine

Riisihelbepuder astelpajuga

Pille Enden Pudrud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik puder annab päeva alustuseks ohtralt vitamiine ja energiat.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 - 4.5 dl Riisihelbed
8 dl Vesi
Demerara suhkur või
1 dl Hele Muscovado suhkur
1 dl Astelpajumarjad
2 dl Astelpajumahl
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
Sool
Mõõda vesi potti ja kuumuta keemiseni. Lisa näputäis soola, suhkur ja astelpajumarjad, kuumuta taas keemiseni. Sõrista potti riisihelbed, alanda kuumust ning keeda 3–4 minutit väiksel tulel. Tõsta pott pliidilt. Sega pudrusse astelpajumahl ning lase kaane all 3 minutit haududa. Maitsesta vanillsuhkruga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga