Valmistusviis  » Keetmine

Vanillikaste marjadele

Keskmine hinne: 4.66 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kaste magustoitudele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda piim, suhkur ja vanillikaun, sega tärklis külma piimaga, lisa keevale piimale, kuumuta keemiseni. Võta kaste tulelt, klopi kastmesse munakollane. Klopi seni, kuni kaste on jahtunud.
Vanillikaun võta välja. 

Hea teada
Vanilliini kasutades, sega see suhkruga segatult või vees lahustatult kuumale kastmele.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
KIISU 21.juuni 2011 20:06
H E A:A
ii4ii 09.jaan 2011 19:39
uiiri
evelyn 13.nov 2010 19:02
kui võtta aluseks 1 l piima, siis tärklist peaks panema vähemalt 2spl kui mitte 3. ja 3spl suhkrust ka minu meelest piisab.
kai 17.aug 2009 23:36
mian ka mitte, panin tärklist topelt
Hiiutar 11.mai 2008 21:02
Mina seda kastet nii väikse koguse tärklisega piisavalt paksuks ei saanud. Suhkrut sai ka pisut palju, muidu hea asi näiteks rabarbrikoogile.
1