Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Püreesupp porgandi ja apelsiniga

Keetmine

Püreesupp porgandi ja apelsiniga

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Kergelt vürtsikas supp on tervislik ja valmib lihtsalt. Selle põnev maitse võib ootamatult südameid võita!

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Porgand
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Sibul
2 cm jupp Ingver
Või praadimiseks
0.6 l Köögiviljapuljong
2 tk Apelsin
Jahvatatud muskaatpähkel
Sool
Must pipar
1. Koori ja tükelda porgandid jämedalt.

2. Koori ja haki küüslauk ning sibul, koori ja riivi ingver.

3. Sulata paksupõhjalises potis või ja kuumuta selles keskmisel kuumusel sibulat, küüslauku ja ingverit.

4. Lisa potti ka porgandid ja kuumuta köögivilju neid veidi segades.

5. Kalla juurde puljong, pigista hulka apelsinidest pressitud mahl ja keeda porgandid madalal tulel pehmeks.

6. Võta pott tulelt ja püreesta porgandid koos puljongiga sametiseks. Maitsesta suppi soola, pipra ja muskaatpähkliga!

KOMMENTAARID

Marko 02.veeb 2018 19:20
Mina loen siit välja selgelt, et 3 küünt !
phh 16.jaan 2018 10:57
väga maitsev!
Siiri Kirikal 04.jaan 2018 09:34
Nagu siin täpselt kirjas on, siis on siin mõeldud ikka ühe küüslaugu küüsi. Üldjuhul on väga vähe selliseid koduseks kasutamiseks mõeldud retsepte, kus on mõeldud terveid küüslauke. Näitena tulevad meelde mõned ahjujuurikate retseptid jne.
kati 03.jaan 2018 13:13
Kas küüslauku on mõeldud 4,5 küünt või 4,5 suurt küüslauku?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes