Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Siirupikissell

Keetmine

Siirupikissell

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kiirelt valmiv magustoit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 dl Siirup
8 dl vesi
1.5 sl Kartulijahu
Lase vesi siirupiga keema. Lisa vähese külma veega segatud kartulijahu, kuumuta veel kord keemiseni. Jahuta. Serveeri koos kohupiima, pudru või vahukoorega.

KOMMENTAARID

täpsustus 17.märts 2012 18:20
Antud retsepti puhul 100%. Terminit selgitab ka Toidutare sõnastik: http://www.toiduta-
re.ee/termin.php?i-
d=909&otsin-
g=sql_0_a99881fa3e012c4.
Tärklipreilikene 17.märts 2012 13:59
kindel???
täpsustus 15.märts 2012 19:48
Kartulijahu on sama, mis kartulitärklis.
Tärklipreilikene 15.märts 2012 18:43
vabandust mu kallis emakene käis minu arvutis aga kas siis tuleb kasutada tärklist või seda ime jahu
Eniisne 15.märts 2012 18:42
ma arvan sama,kust seda jahu peaks üldse saama,ma tean juba tittest peale et kisselli tehakse ALATI TÄRKLISEGA !
Tärklipreilikene 15.märts 2012 18:29
kas se ei peaks olema kartulitärklis,alati tehakse seda ikka tärklisega veider kui teha jahuga!
Ennu Pennu 08.dets 2010 19:03
:A Soomes maksab pea samasugune "Valio" kissell ligi 2 eurot liiter :O
inge-liis 24.apr 2010 16:42
:Y:Y:Y:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool