Valmistusviis  » Keetmine

Siirupikissell

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kiirelt valmiv magustoit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lase vesi siirupiga keema. Lisa vähese külma veega segatud kartulijahu, kuumuta veel kord keemiseni. Jahuta. Serveeri koos kohupiima, pudru või vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
täpsustus 17.märts 2012 18:20
Antud retsepti puhul 100%. Terminit selgitab ka Toidutare sõnastik: http://www.toiduta-
re.ee/termin.php?i-
d=909&otsin-
g=sql_0_a99881fa3e012c4.
Tärklipreilikene 17.märts 2012 13:59
kindel???
täpsustus 15.märts 2012 19:48
Kartulijahu on sama, mis kartulitärklis.
Tärklipreilikene 15.märts 2012 18:43
vabandust mu kallis emakene käis minu arvutis aga kas siis tuleb kasutada tärklist või seda ime jahu
Eniisne 15.märts 2012 18:42
ma arvan sama,kust seda jahu peaks üldse saama,ma tean juba tittest peale et kisselli tehakse ALATI TÄRKLISEGA !
Tärklipreilikene 15.märts 2012 18:29
kas se ei peaks olema kartulitärklis,alati tehakse seda ikka tärklisega veider kui teha jahuga!
Ennu Pennu 08.dets 2010 19:03
:A Soomes maksab pea samasugune "Valio" kissell ligi 2 eurot liiter :O
inge-liis 24.apr 2010 16:42
:Y:Y:Y:Y
1