Valmistusviis  » Keetmine

Sukaad tsitruselistest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kasutatakse tortide ja kookide kaunistamiseks või lisatakse täidistesse või tainastesse.

Sukaadiks kasutatakse ainult ilusaid pakse tsitrusviljade koori.
Leota koori 2-3 päeva külmas vees, vaheta vett 1-2 korda.
Pane koored veega keema nii, et vesi vaevalt koori katab
keeda 30-40 minutit
lisa suhkur ja keeda edasi nõrgas kuumuses, kuni koored muutuvad klaasjaks ja läikivaks ning siirup venivaks.
Valmis sukaad tõsta kohe soojadesse purkidesse, vala siirup peale ja sule purgid õhukindlalt.
Hea teada
Niiviisi säilib sukaad kaua. Kui sa soovid sukaadi suhkrustada, siis nõruta sukaad siirupist ja veereta kristall- või tuhksuhkrus ning kuivata pärgamentpaberil.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 12.sept 2012 16:09
Väga mõnus kringli sisse panna.
1