Valmistusviis  » Keetmine

Lihtsad klimbid

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Sobivad lisandiks piima-, aedvilja- või lihasuppidele. Selgete puljongite ja marjasuppide jaoks keedetakse klimbid eraldi vedelikus. 
Kogus: 1 portsjon
Lahtiklopitud muna segatakse sulatatud margariiniga, lisatakse vaheldumisi osade kaupa jahu ja vedelik. Taigen klopitakse hästi läbi. Teelusikaga võetakse vastu kausi serva väikesed klimbid ning keedetakse supis, kuni nad tõusevad pinnale. Serveeri supis või puljongis kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Juss 29.juuni 2015 17:42
Tainas jääb lusika külge kinni,aga lõpus tulid klimbid väga head.
guta 17.juuni 2011 14:26
;):R:D:D:D:D:D:D:D
Ele-Riin 09.apr 2011 00:09
Väga head pelmeenid tulid kui täpselt retsepti järgi teha :)
proovisin 25.märts 2010 21:28
taigen käibki suhteliselt vedel???
1