Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keetmine

Paks maasikakissell

Keetmine

Paks maasikakissell

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Paks maasikakissell külmutatud maasikatest.
1 l vett
450 g külmutatud maasikaid   
1,5 dl või rohkem suhkrut 
1 dl kartulijahu 

Aja vesi keema, lisa pool maasikogusest ja keeda, kuni marjad lagunevad. Tõsta anum pliidilt. Sega juurde suhkur ja ülejäänud maasikad – piskesed tervelt, suuremad pikuti sektoriteks lõigatult. Lisa seejärel 1 dl veega segatud kartulijahu peene joana ja kisselli pidevalt segades.
Tõsta keedunõu pliidile ja kuumuta aeglaselt segades, kuni anuma keskelt tõusevad pinnale esimesed mullid. Tõsta anum kohe pliidilt ja jaga kissell serveerimisanumatesse jahtuma, naha tekkimise ärahoidmiseks riputa pinnale õhuke suhkrukiht.

KOMMENTAARID

... 30.apr 2011 14:33
Väga maitsev! Soovitan soojalt!
... 24.märts 2010 18:42
Mina tegin seda ka külmutatud vaarikatest, veel pole maitsnud, kuid lõhn on imehea :P Mulle tundub, et vaarikatega on maitsvam!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool