Valmistusviis  » Keetmine

Joobnud marjad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Hoidis. Kokteilimarjad (murelid) sovibad jookide, kookide ja magustoitude kaunistamiseks.
Keetke veest ja suhkrust suhkrulahus ning laske sel jahtuda. Segage lahusesse konjak või rumm, liköör ja naatriumbensonaat. Laduge puhastatud marjad väikestesse purkidesse. Valage marjadele külm lahus, nii et need on üleni kaetud, ning sulgege purgid. Pange need potti või kastrulisse. Kuumutage aeglaselt kuni 80°C-ni. Laske 20 minutit seista, seejärel võtke purgid välja ja jahutage kiiresti. Kokteilimarju kasutage jookide, kookide ning magustoitude kaunistamiseks. Muidugi sobivad need ka kokteiliklaase kaunistama.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mees 28.jaan 2011 18:29
HALB MAITSE:T
Titsuke 07.juuli 2010 19:06
Kust seda naatriumbensonaati saada võib?
lookas 31.aug 2005 20:12
Tegin viimastest kirssidest selle retsepti järgi ja arvan, et talvel on vahva oma käest garneerimiseks võtta.
1