Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuumutamine

Segadus kirsside ja šokolaadikastmega

Kuumutamine

Segadus kirsside ja šokolaadikastmega

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
300 g (Külmutatud) kirsid
4 tk Keskmise suurusega besee
50 g Tume šokolaad
1 dl Moosisuhkur
3 spl Brändi
4 dl Rõõsk koor 35%
150 g Toorjuust
Kuumuta kirsse koos brändi ja suhkruga u 10 minutit, vahepeal segades. Kuumuta 1 dl koort, tõsta tulelt ja lisa sellele peeneks hakitud šokolaad. Vahusta toasoe toorjuust ülejäänud vahukoorega. Pudista besee magustoidukaussidesse, tõsta peale vahukooresegu, šokolaadikaste ja kirsid ning serveeri kohe.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke