Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuumutamine

Segadus kirsside ja šokolaadikastmega

Kuumutamine

Segadus kirsside ja šokolaadikastmega

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
300 g (Külmutatud) kirsid
4 tk Keskmise suurusega besee
50 g Tume šokolaad
1 dl Moosisuhkur
3 spl Brändi
4 dl Rõõsk koor 35%
150 g Toorjuust
Kuumuta kirsse koos brändi ja suhkruga u 10 minutit, vahepeal segades. Kuumuta 1 dl koort, tõsta tulelt ja lisa sellele peeneks hakitud šokolaad. Vahusta toasoe toorjuust ülejäänud vahukoorega. Pudista besee magustoidukaussidesse, tõsta peale vahukooresegu, šokolaadikaste ja kirsid ning serveeri kohe.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga