Valmistusviis  » Kuumutamine

Šokolaadikaste fondüüle

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kaunimaks Köögis
Šokolaadisõpradele.
Sulata šokolaaditükid veevannis või mikrolaineahjus vastavalt pakendi juhisele (veevanni kohal sulatades jälgi, et vett ei satuks šokolaadi hulka). Lisa sulanud šokolaadile vähehaaval segades konjak ja koor, kuni on saavutatud ühtlane tulemus. Tõsta eelsoojendatud emaileeritud nõus lauale - pole vajadust eraldi laual kuumutada, kuna šokolaadi temperatuur ei tohiks ületada 50 kraadi.  Serveeri näiteks Fazeri marjamaitselise marmelaadi, pehmete vahukommide, kuivatatud puuviljade või tiramisuküpsistega. Soovi korral võib fondüüle lisada purustatud pähkleid või Marianne Crushi (purustatud piparmündikaramelli ja šokolaadi kompvek).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elvis 26.dets 2009 13:19
väga hea
1