Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuumutamine

Šokolaadikaste fondüüle

Kuumutamine

Šokolaadikaste fondüüle

Kaunimaks Köögis
PrindiSoovita sõbrale
Šokolaadisõpradele.
Retsept
170 g Fazeri tumedat Blockshokolaadi
3 spl konjakit 1 dl 30% rõõskakoort
( toatemperatuuril )
Sulata šokolaaditükid veevannis või mikrolaineahjus vastavalt pakendi juhisele (veevanni kohal sulatades jälgi, et vett ei satuks šokolaadi hulka). Lisa sulanud šokolaadile vähehaaval segades konjak ja koor, kuni on saavutatud ühtlane tulemus. Tõsta eelsoojendatud emaileeritud nõus lauale - pole vajadust eraldi laual kuumutada, kuna šokolaadi temperatuur ei tohiks ületada 50 kraadi.  Serveeri näiteks Fazeri marjamaitselise marmelaadi, pehmete vahukommide, kuivatatud puuviljade või tiramisuküpsistega. Soovi korral võib fondüüle lisada purustatud pähkleid või Marianne Crushi (purustatud piparmündikaramelli ja šokolaadi kompvek).

KOMMENTAARID

elvis 26.dets 2009 13:19
väga hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes