Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuumutamine

Tume šokolaadikaste

Kuumutamine

Tume šokolaadikaste

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Kaste sobib kuumana või külmana jäätise, keedetud õunte või pirnide juurde. 

kuni 20 min

10

Retsept
2 dl vett
3 sl suhkrut
2 sl kakaopulbrit
50 g tumedat shokolaadi
3/4 sl kartulijahu
1 tl vanillsuhkrut
Sega potis külma vee hulka suhkur, kakaopulber ja tükeldatud shokolaad ning kartulijahu. Pane pott tulele ning kuumuta puukahvliga segades, kuni kaste pakseneb. Lisa vanillsuhkur. Paku kastet kuumana või soojana jäätise, keedetud õunte või pirnide juurde.

Märksõnad

shokolaadikastetume

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga