Valmistusviis  » Kuumutamine

Türgi kohv

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Kange mokakohv. 
Kogus: 1 portsjon

Pane spetsiaalsesse türgi kohvi kannu väike tassitäis vett ning teelusikatäis suhkrut ja aja keema. Lisa kuhjaga teelusikatäis peeneks jahvatatud mokakohvi ja aja taas keema. Võta tulelt ja liiguta, kuni vaht kaob, aja uuesti keema, kuni tekib uus vaht. Vala vaht ära väikesesse tassi, lase kohv uuesti keema ja kalla tassi, loksuta kannu enne serveerimist, et kohvipaks oleks joogiga segamini. Enne joomist lase kohvil settida tassis. Suhkur lisa enne keetmist. Kohvi võib maitsestada vütsidega nt kardemon, nelk jt. Serveeritakse kõrvale klaas külma vett.

Lisandid
Klaas vett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa