Uudiskiri Instagram Facebook
 
Praadimine

Tai roheline kanakarri

Praadimine

Tai roheline kanakarri

Pille Petersoo Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Dianne ja Peteri pere argiõhtutel valmib sageli Tai köögi tuntuim hautis rohelise karri pastast.
Retsept
400 g Kana rinna- või kintsufilee
1 tk Väike baklažaan
1 purk Kookospiim (400 g)
3 tl Roheline karripasta
2 tk Sidrunhein
2 cm jupp Ingver
1 tl Toor-roosuhkur või palmisuhkur
1 tl Tai kalakaste
1 kimp Basiilik
1. Lõika kana suupärasteks tükkideks. Lõika baklažaan 2 sentimeetri paksusteks viiludeks ja viilud neljaks.

2. Tõsta potti paar supilusikatäit kookospiima (paksemat osa), lisa karripasta ja kuumuta, kuni segu on aromaatne. Lisa kanatükid ja prae kergelt läbi. Lisa baklažaanitükid ja kuumuta ka need läbi.

3. Nüüd lisa kergelt läbitambitud sidrunhein ning riivitud või peenelt hakitud ingver, siis suhkur ja kalakaste. Kuumuta keemiseni ja lase tasakesi podiseda umbes 15 minutit, kuni kana ja baklažaan on küpsed. Lisa värske basiilik. Serveeri keedetud riisiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes