Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Suvebool

Segamine

Suvebool

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge hapukas bool pakub kuumal suvepäeval mõnusat jahutust. Valmib mõne minutiga ja sobib igale suvisele peolauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l mango-sidruninektar või apelsinimahl
1 pudel poolmagus vahuvein Fest
200 g maasikad
3 tk Kiivi
1 tk sidrun
1 peotäis Meliss
ohtralt jääkuubikuid
Pane suurde serveerimisnõusse mahl, maasikad, viilutatud kiivid ja sidrunid. Kalla peale vahuvein.
Lisa melissilehed ja ohtralt jääkuubikuid ning serveeri kohe.

Märksõnad

suvebool

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool