Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Suvebool

Segamine

Suvebool

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge hapukas bool pakub kuumal suvepäeval mõnusat jahutust. Valmib mõne minutiga ja sobib igale suvisele peolauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l mango-sidruninektar või apelsinimahl
1 pudel poolmagus vahuvein Fest
200 g maasikad
3 tk Kiivi
1 tk sidrun
1 peotäis Meliss
ohtralt jääkuubikuid
Pane suurde serveerimisnõusse mahl, maasikad, viilutatud kiivid ja sidrunid. Kalla peale vahuvein.
Lisa melissilehed ja ohtralt jääkuubikuid ning serveeri kohe.

Märksõnad

suvebool

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette