Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Ginger Pears

Segamine

Ginger Pears

Silver Illak ja Kristo Otsa Dansukker
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Dansukker
Üks klient soovis “midagi head” ja see pidi olema hapukas. Kuna kliendid nõuavad alailma midagi head, siis hakkasimegi niisuguse soovi peale alati seda kokteili tegema. Soovitame seda juua üle suhkruse klaasiääre.
Retsept
portsjonile
4 cl Absolut Pear
1 cl Bols Sour apple
1 cl Bols Melon
1 cl Marie Brizard Citron Vert
10 cl Schweppes Ginger Ale
1 tl Pärlsuhkur (Dansukker)
Kõige paremad kokteilid sünnivad siis, kui baar teeb koostööd köögiga. Värsked marjad ja maitsetaimed, piimatooted ja juurviljad - kõiki neid on võimalik kasutada selleks, et kokteil tuleks välja maitserikkam, värskem ja eripärasem.
Valmistamine:
Tee klaasi äär sidruni mahlaseks ning kasta klaas äärtpidi pärlsuhkrusse. Pane seikerisse mõned jääkuubikud. Vala komponendid välja arvatud Ginger Ale jääle. Seigi ja vala klaasi, pikenda Ginger Ale'ga klaasi täitumiseni.

KOMMENTAARID

mmmck 16.dets 2009 22:09
:H nämma
mmmck 16.dets 2009 22:08
(L) this drink it's very sweet and good drink(L)
mmmck 16.dets 2009 22:07
tundub värvi järgi väga isuäratav
mm 19.sept 2009 18:57
vägahea (Y)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes