Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Suveroosa bool

Segamine

Suveroosa bool

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Valgete ööde tervitusjook.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 pdl Vahuvein Fresita
2 dl Apelsinimahl
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
0.5 dl Suhkur
300 g Aedmaasikas
Jääkuubikud
Piparmünt (mõned värsked lehed)
Sega kausis apelsini- ja laimimahl, suhkur, viilutatud maasikad ja mündilehed. Vala peale jahutatud Fresita ja lisa jääkuubikud. Serveeri kohe.
IDEE: Palavate suveilmadega saab ka ahi puhkust, kui teed boolist tarretise ja serveerid seda vanilliga maitsestatud vahukooremütsiga. Maasikatega vahuveinitarretist võid tükeldatult serveerida ka soolase roa lisandina, näiteks rohelise salatiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes