Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Kanafilee muna-sidrunikastmes

Segamine

Kanafilee muna-sidrunikastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hõrgu kastmega kana juurde sobib lisandiks keedetud riis koos
värske salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
125 g Või
0.5 tk Sidrun
2 tk Munakollane
Sool
Must pipar
150 g Hapukoor
1 - 2 spl Petersell (hakitud)
Suhkur
4 tk Kanafilee
2 spl Õli
Sulata kastrulis või. Vala sidrun üle kuuma veega ja riivi koor. Pigista välja mahl. Sega sidrunimahl munakollastega ja nirista hoolsalt vispeldades hulka sulavõi. Aseta nõu vesivannile. Kuumuta vispeldades, kuni pakseneb hapukoorepaksuseks heledaks kastmeks. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hapukoor, hakitud petersell ja sidrunikoor. Viimistle maitse suhkruga. Prae kanafileed pannil õlis kummaltki poolt pruuniks ja tõsta 180-kraadisesse ahju 10 minutiks järelküpsema. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kastmega.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette