Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Café Banana

Segamine

Café Banana

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev, suhteliselt väikese kalorisisaldusega järelroog, mida tasub tema ergutava toime tõttu serveerida mõnel unisemal hetkel.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 dl Kohv (väga kange)
4 spl Suhkur
4 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tk Banaan (suur)
0.5 l Jäätis (soovitavalt vanilli)
Valmista kange must kohv. Lisa tavaline ja vanillsuhkur ning lase täielikult jahtuda. Kalla külm kohv, tükeldatud banaanid ja veidi pehmenenud jäätis köögikombaini või blenderisse; väiksemad kogused võid valmistada sauseguriga. Vahusta ja serveeri jooki kohe kõrgetest klaasidest.

KOMMENTAARID

Hea 06.juuli 2012 11:41
Vägagi maitsev. Banaani panin isegi rohke aga noh maitse asi.
efffy 28.apr 2012 21:29
Ei soovita väga kange kohviga teha, tuli pigem mõruda kui hea maitsega
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes