Valmistusviis  » Segamine

Limoncello-ploomikook

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsalt valmiv kook maitseb luksuslikult.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + 30 min külmkapis + 35–45 min ahjus

1. Hõõru toasoe või ja toorjuust suhkruga vahule, lisa muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu.

2. Pane tainas 30 minutiks külmkappi.

3. Rulli tainas lahti ja kata sellega 24–25 cm vormi põhi ja ääred.

4. Kata põhi küpsetuspaberi ja raskusega.

5. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit.

6. Võta ahjust, eemalda raskus ja paber.

7. Pane sidrunimahl ja -koor, vahukoor, jahvatatud mandlid, suhkur, munad ja sulatatud või kaussi ning klopi ühtlaseks.

8. Klopi hulka limoncello.

9. Poolita ploomid, eemalda kivid ja lõika sektoriteks. Pane ploomid tainale ja vala peale täidis.

10. Küpseta 20–30 minutit.

Lase jahtuda ja raputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa