Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Suvemarja-besee kausikook

Segamine

Suvemarja-besee kausikook

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
NB! kohe serveerimiseks!
Selle koogi suurim väärtus on värsked värvilised suvemarjad- maasikad, mustikad, vaarikad, sõstrad ja krõbisev besee. Ja et see maitsev kausitäis valmib vaid 15 minutiga, lao kreem, marjad ja pudistatud beseed kihiti vaagnale, kaussi ja naudi kohe!
Retsept
portsjonile
2 tk Suur valmis beseepõhi
600 g Kohupiimapasta
3 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Suhkur
3 tl Vanillisuhkur
1.5 kg Erinevad marjad (maasikad, vaarikad, mustad sõstrad)
Pudista pool beseest suure madala kausi või vaagna põhjale. Vahusta koor kohupiima ja suhkrutega, laota pool vahust beseedele. Seejärel kiht marju ja taas kiht pudistatud beseed ja kohupiimakreemi. Kaunista magustoit ülejäänud marjadega. Pudista peale veel mõned beseed ja naudi kohe. Mmmm kui hea!

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana