Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segamine

Suvesupp

Segamine

Suvesupp

Ragne Värk Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ragne Värk
Külmsupi võid valmistada just nendest komponentidest, mis külmkapis ärakasutamist vajavad. Nii võivadki suppi rännata juustutükid, viimased lihaportsud, üksikud köögiviljad või salatipea. Kui ideed aga puuduvad, on ehk abiks seesama retsept.
Retsept
150 g Värske kurk
3 tk Hapendatud või marineeritud kurk
4 tk Keedetud kartul
4 tk Redis
4 tk Keedetud muna
2 spl Värske till
2 spl Oliiviõli
1 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
Suhkur
1 l Hapupiim või keefir
Haki retsepti 6 esimest komponenti väikesteks tükkideks, pane kaussi. Lisa oliiviõli ja palsamiäädikas ning maitsesta segu soola, pipra ja suhkruga. Vala juurde külm hapupiim. Serveeri kohe või lase supil enne söömist pisut maitsestuda.

Märksõnad

suvesuppragne värk

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga