Valmistusviis  » Segamine

Ahjuõunajogurtist kook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Lihtne kook, mida pole vaja küpsetada. Sobib õhtuse tee kõrvale või argipäevaseks magustoiduks. Ka külalised ei ütle sellest koogist ära.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Põhi:
4 dl puuviljamüslit
125 g margariini
Täidis:
1 suur tops jogurtit
1 dl vahukoort
1-2 sl vedelat mett
1-2 sl sidrunimahla


Sulata margariin ning jahuta veidi. Sega margariin müsliga. Kata vaagen küpsetuspaberiga ning määri sellele ühtlaselt müslisegu. Pane külmkappi. Võid kasutada ka koogivormi. Pane jogurt marliga vooderdatud sõelale nõrguma u 5 tunniks, kuid veel parem kui terveks ööks. Vahusta koor ning sega jogurtiga. Kui soovid magusamat kooki, lisa mesi ja sidrunimahl. Kalla jogurtisegu koogipõhjale. Kaunista marjade ning puuviljatükkidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Linda 07.nov 2006 18:50
Pensionär ei ela Eestis, seetõttu ei saagi ta aru saada, mis on ahjuõunajogurt. See on üks meil müüdavatest jogurtite nimedest.
hipster 05.nov 2006 15:15
Pensionärile: Saa sellest niimoodi aru, et tegu on ahjuõunaJOGURTIGA
pensionär 20.aug 2006 17:42
Retsepti pealkirjas on ahjuõunad. Retseptis pole aga õunadest enam juttu!? Kuidas sellest aru saada?
Kiera 28.veeb 2006 16:17
Kas siis enam külmikus kook seisma ei pea? saab kohe sööma hakata?
juulia 11.jaan 2005 15:26
Kas suur tops on 1-liitrine?
paprika 06.dets 2004 10:07
Kasutada tuleb ikka seda osa, mis jäi sõelale ja protseduuri mõte on selles, et jogurtist üleliigne vedelik välja nõrutada, et jogurt muutuks paksuks.
hanni 04.dets 2004 19:27
Kumba osa jogurtist kasutada? Kas seda, mis jäi sõelale, või seda,mis valgus läbi sõela? Mis on protseduuri mõte?
1