Valmistusviis  » Segamine

Iiri kohvi-juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 kooki.
Mõrkjas kohvimaitseline juustukook neile, kes ei armasta kuuma ahju ääres mässata.
Purusta küpsised, sega toasooja või, fariinsuhkru (1 sl) ja mandlitega. Kata 26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning suru küpsisesegu selle põhja. Katte jaoks kuumuta kohvipuru ja vahukoor peaaegu keemiseni, lase kaane all 15 minutit seista ning sõelu kohvipaks välja. Leota želatiini 5 minutit külmas vees, seejärel lahusta pidevalt segades tasasel kuumusel ja vala sõelutud koorekohvi hulka. Vahusta toasoe toorjuust, lisa liköör ja suhkur. Nirista jahtunud kohv toorjuustu hulka ning lase seista, kuni segu hakkab veidi tarretuma. Vahusta vahukoor ja lisa segades kreemile. Vala kate vormi ning hoia külmkapis vähemalt 3 tundi (veel parem üle öö). Enne serveerimist kata kook vahustatud koorega ja kaunista kohviubadega. Soovi korral puista üle kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mona 02.okt 2012 20:35
Imehea ja mitte väga magus kook:D
1