Vokitud toidud

Köögiviljawok tofuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Wok-road on tervislikud ja nende puhul saab rakendada piiramatult fantaasiat. Siinpa-kutud roog on valmistatud tofu ehk sojaoa juustuga.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika porgandid, paprika ja suvikõrvits peenikesteks ribadeks, tofu pisikesteks kuubiku-teks. Viiluta šampinjonid. Sega pool küüslaugust, ingverist ja sojakastmest tofukuubikutega ning lase 15–30 minutit seista. Kurna tofukuubikud ja kata jahuga, raputa üle-liigne jahu maha. Aseta wok-pann pliidile ja kuumuta selles oliiviõli. Prae tofukuubikuid pidevalt segades mõni minut ning kalla kaussi. Prae kergelt küüslauku, rohelist sibulat ja ingverit. Lisa köögiviljad, seedriseemned ja sojakaste, prae pidevalt segades veel mõni minut. Vala peale puljong ja prae, kuni köögiviljad on poolpehmed. Lisa tofu ja sega roog ettevaatlikult läbi, serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
milzi 28.märts 2010 19:16
Tore ,et siin mõni hea taimetoit ka on :) siiamaani olen asendanud liha tavalistes repseptides lihtsalt soja või tofuga. väga hea on ka loomulikult.
1