Vokitud toidud

Sealiha ploomikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Aasiapärane vokitud roog sealihast.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vokkimispannil 1sl õli ja prae selles hakituid küüslauku ja viilutatud sibulat. Tõsta taldrikule. Lõika liha ristikiudu õhukesteks ribadeks ja veereta lihatükke maisitärklises. Pane pannile ülejäänud õli ja kuumuta. Pruunista liha kahes jaos, maitsesta soola ja pipraga. Vala küpsenud lihale ploomikaste, sojakaste, hoisin-kaste, sibul ja küüslauk. Sega läbi ja serveeri kohe keedetud riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 07.märts 2016 13:40
Imehea, lihtne, kiire! Kuna Rakveres hoisin kastet ei olegi saadaval, siis asendasin selle teriyakiga. Väga hea oli!
1268 12.mai 2011 16:25
Väga hea. Tegin ja leian, et liha tuleb löigata imeöhukeseks aga kastet teeksin siiski topelt koguse sest minu liha oli nöksa kuiva poolne.
1