Vokitud toidud

Karulaugune vokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse
Taimetoitlased asendagu liha 1 hakitud paprika ja jämedalt viilutatud sellerivarrega. Serveerimisel tuleks siis lisada röstitud India pähkleid.
Kogus: 4 portsjonit
1 Sega kastmed. Kuumuta vokkpann, lisa 1 tl õli ja pruunista peenikesteks ribadeks lõigatud liha. Tõenäoliselt pead praadima kahes osas, et liha paremini küpseks. Lisa vajadusel ka õli. Tõsta liha pannilt ja pühi vokkpann puhtaks.
2 Lisa pannile õli ja voki riivitud ingver, hakitud karulauk ja viilutatud seened. 3 minuti pärast lisa liha ja kaste. Küpseta veel 3–4 minutit. Paku koos nuudlite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa