Vokitud toidud

Idamaine vokiroog kapsa ja hakklihaga

Keskmine hinne: 2.97 Allikas: 100 rooga
Kiiresti valmiv vokiroog võiks olla vahelduseks tavapärasele hakkliha-kapsahautisele. Valmista roog soovitatavalt vokkimispannil.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Riivi kapsas, lõika paprika peenteks ribadeks. Kuumuta õlis esmalt hakitud küüslauku. Siis lisa hakkliha ja pruunista veel 4–5 minutit. Sega hulka kapsas ja paprika ning kuumuta veel 5–10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta sojakastme ja pipraga. Sega vesi tärklisega ja vala pannile. Kuumuta segades, kuni roog pakseneb.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Iris 22.aug 2010 18:25
Super hea asi tuli ikka:) nämma
Kats 08.dets 2009 16:34
Väga hea. Just sojakaste andis sellise mõnusa nüansi
-pirru- 16.dets 2008 13:53
Väga hea, lisasin ka seeni ja kiirnuudleid ning maitses hästi.
1